Ο Vasco Gaspar εργάζεται ως διευκολυντής ανάδειξης ανθρώπινου δυναμικού, εμπνέοντας την αλλαγή και τη μεταμόρφωση σε οργανώσεις παγκοσμίως για έναν πιο ανθρώπινο και συνειδητό κόσμο.

Ο Vasco πιστεύει ότι ένας “νέος κόσμος” είναι εφικτός σε μια οργάνωση. Ένας κόσμος όπου σοφοί και συμπονετικοί ηγέτες είναι πραγματικά ικανοί να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους στο μέλλον και να τους εμπνεύσουν να αναδείξουν το ύψιστο δυναμικό τους, πυροδοτώντας μια αληθινή εξέλιξη σε ανθρώπους, ομάδες και οργανώσεις.

Ο Vasco διαθέτει μια εργαλειοθήκη γεμάτη τεχνολογίες αιχμής που βασίζονται στην ενσυνειδητότητα. Έχει εκπαιδευτεί από κάποιους από τους σπουδαιότερους ειδικούς στον κόσμο (e.g. Otto Scharmer, Arawana Hayashi, Daniel Siegel, Chade-Meng Tan, Daniel Goleman, Mirabai Bush, μεταξύ άλλων), από καταξιωμένες οργανώσεις (π.χ. Presencing Institute, Mind and Life Institute, Search Inside Yourself Institute). Το όνειρό του είναι να αποτελέσει συνδημιουργός αυτού του μέλλοντος, κάτι που έχει κάνει πράξη σε οργανώσεις σε όλο τον κόσμο (π.χ. Accenture, Ericsson, Galp, Nespresso, Nestle, Pfizer, SAP, Santander) αλλά και με το κοινό, έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πάνω στο Mindfulness, στο Presencing και στην ανθρώπινη ανάδειξη δυναμικού.

Η κύρια ικανότητά του είναι να “ανοίγει το πεδίο”, να απομυθοποιεί και να τοποθετεί “σπόρους” έμπνευσης ώστε κάθε ανθρώπινο ον να αναδείξει το ύψιστο δυναμικό του.

Ο Vasco αναζητά και καθοδηγείται από τη σοφία, την αγάπη για τη φύση και όλα τα ζωντανά όντα, δρώντας ως Παγκόσμιος Μεταμορφωτής για την προστασία του Πλανήτη.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Vasco Gaspar

0 Shares
Share
Share
Tweet
+1
0 Shares
Share
Share
Tweet
+1