Το πρόγραμμα των εργαστηρίων του Search Inside Yourself σε όλο τον κόσμο

Σύμφωνα με πολλές μελέτες που έχουν γίνει ανά τον κόσμο, η ευεξία και η αυτογνωσία είναι δύο παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εργασιακή – και όχι μόνο – απόδοσή μας.

Οι περισσότερες εταιρείες σήμερα, δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης και στο γενικότερο wellness των εργαζομένων τους, καθώς  η ισορροπημένη ψυχική κατάσταση, η σωστή διαχείριση του στρες, η ευελιξία και οι ηγετικές και επικοινωνιακές ικανότητες είναι μερικές, μόνο, από τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι ώστε, να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν μια ομάδα κορυφαίων ειδικών  περί της αυτογνωσίας, νευροεπιστημόνων και ειδικών στην συναισθηματική νοημοσύνη ανέπτυξαν ένα εσωτερικό πρόγραμμα ενίσχυσης των επικοινωνιακών, εργασιακών και ηγετικών ικανοτήτων, για τους ανθρώπους που εργάζονταν στην Google. Έτσι, δημιουργήθηκε το Search Inside Your Self.

Το πρόγραμμα SIY ενώνει τη νευροεπιστήμη, το mindfulness, την εκπαίδευση ηγεσίας και τη συναισθηματική νοημοσύνη και χρησιμοποιεί επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους που βελτιώνουν τις οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, τα επίπεδα της συναισθηματικής νοημοσύνης, την παραγωγικότητα και την ανθεκτικότητα του εργαζόμενου.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το πρόγραμμα έγινε πολύ δημοφιλές μέσα στα γραφεία της Google και στη συνέχεια, γνώρισε τόσο μεγάλη αποδοχή και από τον εξωτερικό κόσμο, που μέσα σε μόλις 5 χρόνια -το 2012- καθιερώθηκε ως ανεξάρτητος οργανισμός.

Από τότε το SIYLI και το πρόγραμμα Search Inside Yourself έγιναν παγκοσμίως γνωστά και συνεργάζονται πέρα από την Google, με πολλές ακόμη εταιρείες μέχρι και με κυβερνητικές οργανώσεις. Το SIY εφαρμόζεται σε πάνω από 30 χώρες και 100 πόλεις ανά τον κόσμο, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

To Search Inside Yourself Leadership Institute έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παραδώσει ένα μοναδικό πρόγραμμα 28 ημερών, όπου αποδεδειγμένα, θα σας βοηθήσει στην ενίσχυση της συγκέντρωσής και της ανθεκτικότητάς σας, στην καλλιέργεια της δημιουργικότητάς σας και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του στρες.

Με τη βοήθεια του προγράμματος, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία καθώς και επικοινωνιακές και ηγετικές ικανότητες, που θα σας καταστήσουν ικανούς να πετύχετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 21 & 22 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια» θα πραγματοποιηθεί ένα 2μερο βιωματικό εργαστήριο από δύο κορυφαίους εισηγητές του Ινστιτούτου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής του προγράμματος στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο:

Mumbai, India 16-17 Νοεμβρίου

Barcelona, Spain 26 -27 Νοεμβρίου

Zurich, Switzerland 29 – 30 Νοεμβρίου

Frisco (Dallas), TX 4 – 5 Δεκεμβρίου

San Francisco, CA  6 -7 Δεκεμβρίου

São Paulo, Brazil 7 – 8 Δεκεμβρίου

Shanghai, China 7- 8 Δεκεμβρίου

Bengaluru (Bangalore), India 2019

Delhi, India 2019

Honolulu, HI  6 -7 Φεβρουαρίου

Paris, France 7 -8  Φεβρουαρίου

Ann Arbor, MI 21 – 22 Φεβρουαρίου

Deqing, Zhejiang (Retreat) 27 Φεβρουαρίου- 1 Μαρτίου

Garrison, NY (Retreat) 1 – 3 Μαρτίου

Athens, Greece 21 – 22 Μαρτίου Προλάβετε την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής μέχρι 30 Νοεμβρίου εδώ

London, United Kingdom 28 – 29 Μαρτίου

Bali, Indonesia 5 – 6 Απριλίου

Clarksville, Tennessee  11 – 12 Απριλίου

Chicago, IL 20 – 21 Μαίου

Washington, DC 13 – 14 Ιουνίου

Toronto, Canada 9 – 10 Ιουλίου

Lisbon, Portugal 19 – 20 Σεπτεμβρίου

 

Related Posts